Змішувач для кухні Grohe Eurosmart Cosmopolitan 32843000

Змішувач для кухні Grohe Eurosmart Cosmopolitan 32843000 - 1
Змішувач для кухні Grohe Eurosmart Cosmopolitan 32843000 - 1
SD00013978
21933
Розпродано
3 783 ₴

Змішувач для кухні Grohe Eurosmart Cosmopolitan 32843000. Сучасний дизайн. Поверхня хромована. Матеріали виготовлення:латунь. Гарантія 5 років. Країна виробник:Німеччина.
 
Цей кухонний змішувач не просто так отримав значок "BEST CHOISE". Справа в тому, що це найдешевша модель у ряді кухонних змішувачів GROHE, яка оснащена 35 мм картриджем, високим поворотним виливом і важіль управління у неї знаходиться праворуч. Таке розташування важеля управління дуже практично, адже при роботі на кухні руки практично завжди мокрі, і при розташуванні важеля зверху вода з рук стікає на корпус або на вилив змішувача, тобто. він вимагає частішого догляду. Коли важіль праворуч, вода з мокрих рук стікає прямо на мийку. За допомогою обмежувача кута повороту високого С-подібного виливу Ви можете налаштувати діапазон повороту в межах 150 градусів, зробити його повністю поворотним або зовсім неповоротним. Картридж змішувача виготовлений із застосуванням технології GROHE SilkMove. Це означає, що керамічні пластини всередині картриджа покриті тефлоном, що забезпечує плавність ходу важеля і тривалий термін експлуатації самого картриджа. Корпус змішувача виготовлений із очищеної від шкідливих домішок латуні. Завдяки застосуванню цього матеріалу Ви щодня отримуватимете чисту воду і вашому здоров`ю нічого не загрожуватиме. Справа в тому, що в дешевих змішувачах використовується силумін або низька марка латуні, яка містить свинець, а свинець завдає непоправної шкоди здоров`ю людини. Другий очевидний плюс від використання латуні, як матеріал корпусу - це довговічність самого корпусу. Від перепадів температури корпус виготовлений із силуміну трісне досить швидко, а ось латунний прослужить кілька десятиліть. Третьою перевагою є хромоване покриття виконане за технологією GROHE StarLight. На латунному корпусі хром тримається значно краще. Ви можете бути впевнені в тому, що через довгі роки хромоване покриття не облізе, не потемніє і не облухне. Більше того, за таким покриттям легко доглядати. Достатньо протерти сухою серветкою та покриття заблищить як нове. У районах з жорсткою водою рекомендуємо користуватися засобом для чищення GROHE Clean артикул 48166000. У комплект зі змішувачем включені шланги гнучкої підводки довжиною 500 мм і різьбленням підключення 3/8 дюйма. Також передбачено систему швидкого монтажу змішувача. Завдяки їй та продуманій зрозумілій інструкції установка змішувача займе не більше 10 хвилин. Багато покупців в Україні вже гідно оцінили цю модель кухонного крана, що підтверджується позитивними відгуками на неї.
Матеріал виробу
Ланунь
Комплектація
Змішувач для кухні
Колір виробу
Хром
Діаметр підключення
1.38 дюйми
Країна виробник
Германия
Аератор
Есть
Фактура поверхні
Polish
Гарантія
60 месяцев
Управління
Однорычажный
Витяжний носик
Нет
Тип монтажу змішувача
На мойку
Наявність термостату
Нет
Колекція
Eurosmart
Підключення до очищеної води
Немає
Бренд
Grohe
Немає відгуків

16 інших товарів в цій категорії:

Товар додано до списку бажань
Товар додано до порівняння

Працюючи з цим сайтом, ви даєте свою згоду на використання cookie-файлів сервісів Google. Це необхідно для нормального функціонування сайту, показу цільової реклами та аналізу трафіку. Статистика використання сайту відправляється в Google Детальніше