Змішувач для кухні Grohe Minta 32917000

Змішувач для кухні Grohe Minta 32917000 - 1
Змішувач для кухні Grohe Minta 32917000 - 1
SD00020518
21960
В наявності
10 350 ₴
Замовлення в один клік

Змішувач для кухні Grohe Minta 32917000. Сучасний дизайн. Поверхня хромована. Матеріали виготовлення:латунь. Гарантія 5 років. Країна виробник:Німеччина.
 
Любителям класичних форм лінійка кухонних змішувачів Grohe Minta пропонує цей змішувач. Якщо ви зробите вибір на користь цієї моделі, то, крім видатного дизайну, отримаєте солідний функціонал. Як і у всій колекції Minta даний змішувач оснащений керамічним картриджем діаметром 46 мм, що забезпечує солідний напір але й підвищену витрату води. Зважаючи на недорогий тариф за воду в Україні, наша рекомендація для кухонних змішувачів - великий діаметр картриджа. Керамічні пластини всередині картриджа покриті спеціальним зносостійким покриттям із матеріалу Teflon® від компанії DuPont. Ця запатентована технологія GROHE SilkMove відповідає за плавність ходу важеля керування змішувача та за довговічність самого картриджа. Високий вилив С-подібної форми вирішує питання набору води у високі ємності. Вилив поворотний на 360°, але при встановленні самого виливу на корпус змішувача ви можете обмежити діапазон обертання. За бажання є можливість зробити вилив взагалі неповоротним, або обмежити 150 °. Така можливість обмежить проливання води повз чашу миття. Корпус змішувача латунний. Компанія GROHE дуже пишається власним виробництвом надочищеної латуні. Справа в тому, що найчастіше в недорогих підробках використовується дешева латунь або силумін. Дешева латунь містить отруйний свинець для людини, а силумін погано переносить перепади температур, через що корпус змішувача тріскається. Зі змішувачем Grohe Minta ви гарантовано захищені від подібних проблем. Крім того, на латунних корпусах відмінно зберігається хромоване покриття. Воно довговічне і не втратить зовнішній вигляд через довгі роки, оскільки виготовлено із застосуванням технології GROHE StarLight. Для додаткового догляду за змішувачами рекомендуємо засіб для чищення GROHE Clean (арт. 48166000). Змішувач укомплектований шлангами гнучкого підведення довжиною 445 мм із гайками підключення 3/8 дюйма. Інструкція з встановлення зрозуміла і за допомогою системи швидкого монтажу GROHE QuickFix Plus установка змішувача не займе багато часу і не викликає проблем.
Матеріал виробу
Ланунь
Комплектація
Змішувач для кухні
Колір виробу
Хром
Діаметр підключення
1.38 дюйми
Країна виробник
Германия
Аератор
Есть
Фактура поверхні
Polish
Гарантія
60 месяцев
Управління
Однорычажный
Витяжний носик
Нет
Тип монтажу змішувача
На мойку
Наявність термостату
Нет
Колекція
Minta
Підключення до очищеної води
Немає
Бренд
Grohe
Немає відгуків

16 інших товарів в цій категорії:

Товар додано до списку бажань
Товар додано до порівняння

Працюючи з цим сайтом, ви даєте свою згоду на використання cookie-файлів сервісів Google. Це необхідно для нормального функціонування сайту, показу цільової реклами та аналізу трафіку. Статистика використання сайту відправляється в Google Детальніше