Тримач для фена Perfect Sanitary Appliances SP 8155

  • -12%
Тримач для фена Perfect Sanitary Appliances SP 8155 - 1
Тримач для фена Perfect Sanitary Appliances SP 8155 - 1
SP 8155
42404
В наявності
684 ₴ 777 ₴ -12%
Залишилось
Замовлення в один клік

Тримач для фена Perfect Sanitary Appliances SP 8155 зручний у використанні. Сучасний дизайн у вигляді спіралі, який впишеться у будь-який інтер`єр. Матеріал виробу – латунь. Покриття – якісне хромове напилення. Тип установки – підвісний. Країна виробника - Туреччина.

 

Тримач для фена Perfect Sanitary Appliances SP 8155 - це поєднання вишуканого дизайну та високого стилю для ванної кімнати. Підійде для інтер`єру ванної кімнати, в якій враховуються всі дрібниці.

Виготовлений утримувач із латуні. Покриття – якісне хромове напилення, яке не облізе при використанні. Тримач для фена кріпиться до стіни – підвісний. Габарити виробу: Виступ (ширина) - 9.5 см, Висота - 9.5 см.

Купити Perfect Sanitary Appliances SP 8155 можна в нашому інтернет-магазині та отримати товар у будь-якому місті України.

Матеріал виробу
Ланунь
Комплектація
Полиця для ванної / Кріплення
Колір виробу
Хром
Габарити (ДхШхГ)
95х95 мм
Країна виробник
Туреччина
Фактура поверхні
Polish
Гарантія
12 месяцев
Бренд
Perfect Sanitary Appliances
Немає відгуків

16 інших товарів в цій категорії:

Товар додано до списку бажань
Товар додано до порівняння

Працюючи з цим сайтом, ви даєте свою згоду на використання cookie-файлів сервісів Google. Це необхідно для нормального функціонування сайту, показу цільової реклами та аналізу трафіку. Статистика використання сайту відправляється в Google Детальніше